Laden...

Klein team, torenhoge ambities: hoe kan Unifi je bedrijf helpen groeien?

In de drukke zakelijke wereld van vandaag wil je als ondernemer zeker zijn van een goede WiFi- en internetverbinding. Gelukkig biedt Ubiquiti's Unifi gamma van netwerkproducten heel wat functies die jouw bedrijf perfect kan gebruiken. Hieronder ga ik dieper in op hoe Unifi jouw zaak kan helpen bloeien en groeien.

06/05/2024| WiFi Netwerk Firewall
Author image

Philip Wagemans

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in de ICT. Mijn carrière in ICT begon in 1998 als hardware technieker.

1. Betrouwbare Wifi

Een betrouwbare internetverbinding is tegenwoordig van levensbelang voor elk bedrijf. Als zaakvoerder moet je altijd in contact kunnen staan met leveranciers en klanten. Unifi access points en switchen zijn door de jaren heen ondertussen zo goed geëvolueerd en doorontwikkeld dat ze zonder probleem 24/7 stabiel draaien. Zo krijg je permanent snelle internettoegang, zonder vervelende onderbrekingen.

Dankzij betrouwbare prestaties (dekking & snelheid) kun je je richten op wat echt belangrijk is: de groei van je bedrijf.

Unifi network

2. Externe Connectiviteit

Werken op afstand is tegenwoordig de norm in de zakelijke wereld en dat biedt jou als ondernemer de nodige flexibiliteit. Unifi heeft standaard ingebouwde mogelijkheden voor externe toegang, waardoor je van eender waar ter wereld verbinding kunt maken met je interne bedrijfsnetwerk, bijvoorbeeld met een server of NAS waarop je belangrijke data staan.

Of je nu onderweg bent of werkt van thuis of in een hotelkamer, met Unifi kun je productief en verbonden blijven met je zaak.

Ubiquiti UDM Pro

3. Rendabel Netwerk

Als zaakvoerder is het vanzelfsprekend dat je investeringen renderen en je bedrijf laten groeien. Daarom moeten ze natuurlijk wel rendabel zijn: je hebt netwerkoplossingen nodig die zijn afgestemd op de behoeften van kleine bedrijven met een beperkt budget. Het investeren in Unifi netwerkcomponenten ondersteunt de groei van je bedrijf en biedt waar voor zijn geld, met betrouwbare prestaties en schaalbaarheid.

4. Veilige en Beschermde Bedrijfsgegevens

Het beschermen van je bedrijfsgegevens, klanteninformatie en financiële transacties zijn in dit digitale tijdperk van cruciaal belang. Unifi geeft prioriteit aan netwerkbeveiliging met ingebouwde robuuste functies, waaronder encryptie, firewallbescherming en veilige externe toegang.

Met Unifi kun je erop vertrouwen dat je gegevens beschermd zijn tegen potentiële cyberbedreigingen en inbreuken.

Unifi Wifi

5. Schaalbaarheid voor de Toekomst

Naarmate je bedrijf groeit heb je behoefte aan een netwerkoplossing die kan meegroeien. Je wilt je niet vastrijden door te investeren in een netwerk dat je later niet kunt uitbreiden. De schaalbare oplossingen van Unifi zijn ontworpen om mee te groeien met je bedrijf - je kunt eenvoudig extra componenten zoals een access point of switch toevoegen als dat nodig is.

Of er nu nieuwe apparaten, gebruikers of locaties bijkomen in je netwerk, Unifi zorgt ervoor dat je dit kunt doen zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties of beveiliging.

Conclusie

Als ik terugkijk op de jaren ervaring die ik heb in de ICT-wereld, kan ik met volle overtuiging zeggen dat Unifi voor kleine bedrijven een super oplossing is. Met betrouwbare connectiviteit, flexibele externe toegang, rendabele netwerkoplossingen, robuuste beveiligingsfuncties en schaalbaarheid voor toekomstige groei biedt dit gamma van netwerktoestellen je zaak alles wat ze nodig heeft om succesvol te zijn in onze geconnecteerde wereld. Dus, als je als ondernemer een top netwerk wil, kijk dan niet verder dan Unifi, een geweldig product,  de investering zeker waard.

Had je graag persoonlijk wat meer uitleg, eventueel een vrijblijvende afspraak om je huidige netwerk eens onder de loep te nemen? Geef mij dan een seintje hier: info@fortaservices.be of via gsm 0496 123 900.

Downloads

Relevante tags:

#WiFi #Netwerk #Firewall